fredag 29 april 2011

Nu har jag kommit på de!

Nu vet jag, vet precis!

Jag har ALLTID i hela mitt liv tyckt att man ska vara ärlig, och inte ljuga. Ljuger gör sådana som inte kan stå för vad de tycker, känner eller hur de lever. Jag kan verkligen inte med folk som ljuger än rakt upp i ansiktet så dem nästan går på de själva. Jag kan inte förstå vad de finner för mening med att inte lita på sig själva? Varför bara ljuga, när sanningen ändå ALLTID kommer fram i slutet ändå. De måste vara jobbigt att få reda på att alla vet om att man har ljugit.
Sanningen är något jag ALLTID håller mig till, är uppväxt och upplärd att sanningen varar i längden och det är den som gör att man får personer att lita på en, känna ens rätta jag och förstå hur man känner. Ljuger man bara om massa kännslor, blir de inte bara jobbigt för sig själv att försöka tro att man känner så också?
Jag förstår bara inte vad man tjänar på att ljuga för nära och kära eller helt änkelt för vem som.

Jag får ta mycket "skit" för att jag är rak och ärlig, berättar i princip allt vad jag tycker om saken. Men tro inte att jag bara tycker saker är dåligt, nej nej inte så jag menar. Menar bara att jag berättar de jag tycker. Det är som när folk tex frågar: Hur tycker du att jag sjunger?

Hur ska man svara då? tycker ni ?

Jag vet hur jag gör, jag vet hur jag själv vill bli bemöt. Jag vill att personen ska svara ärligt hur den tycker annars är de väl ingen idé att jag fråga?
Ofta i ett sådant fall så om jag då inte tycker att personen sjunger bra. Så berättar jag ju de, inte på något elakt sätt men sättet att personen känner eller förstår att jag kanske  inte tyckte att detta var något att hänga i trät.
Jag vill aldrig såra någon med min rakhet men vill bara att man ska kunna svara de man tycker och inte de man borde. Eller är jag helt ute o cyklar?

Svarar man då att personen kanske inte sjunger så bra, så är de en "bra" person som tar det väl och förstår vad jag menar. Men många vänder på klacken och blir sur för att man svarat vad man tycket.
Men varför blir de sura ?
De var ju dem själv som ställde frågan. Då får den väl förvänta sig både possetiva och negativa svar?

Så bara så ni vet hatar jag folk som ljuger!

2 kommentarer:

  1. Instämmer Helt. Du är bara världsbäst!! Kram Mormor.

    SvaraRadera