fredag 8 juli 2011

Det var ett tag sedan!

Hej mina kära blogg läsare!
Detta var verkligen  på tiden att jag började blogga och ta tag i detta igen. Men ska vara ärlig mot er, jag har inte riktigt haft lust, tid eller ork till de. Men nu kör vi så de ryker igen.

Mycket har hänt sedan jag hörde av mig senast. Det är sommar och för min del innebär de sommarlov! Och till hösten börjar jag tvåan, känns som att tiden går för fort, Skulle vilja ha mer än 24 timmar på mitt dygn. Ska vara glad och tacksam för att man har den tid man har ändå.
Som sagt sommaren är här, och de regnar...... o regnar... Men som tur är har de varit ganska mycket sol ändå, man får ju vara glad för de lilla som sagt.

Linus min lillebror har blivit ganska så stor nu.. stor o stor större i allafall *skratt* han sitter här just nu bredvid mig och leker mied sin älskade snigel, kommer ihåg när jag hade den när jag var liten och tror att han tycker den är lika kul som jag tycktre, drar o betar i den stackarn. Men pratar, går eller kryper gör han ju inte. Men gnälla är han ganska så duktig på, gnälla o skrika!
Men när han vänder den andra sidan till är han världens bästa lillabror!

För ett tag sedan så hade vi våran scrapp kväll med alla goa scrapp "tanter" får jag lov att kalla er tanter ? *hahha*
 Då vi hade våra små utmaningar, en utmaning var att ta med sig ett kort. Börja på sin egna och sedan skicka vidare till den andra. Tiden var 15 min hade man på sig att sätta sin stil och tankte på den andras LO. Riktigt kul! Så här blev min:Ni får ha en riktigt go fredags kväll så ska jag försöka att repa mig, har haft världens j*vla halsfluss, som har gjort mig halv döv mindre skoj...

nu sitter lusen ( linus) på sne i soffan får väl offra mig för honom

/ Anna Pittepot

1 kommentar:

  1. Usch...halsfluss mitt i sommaren!? Dumt, trist och fullständigt knasigt dumt ju!
    Kram, Jenny

    SvaraRadera