lördag 19 mars 2011

Tänker på dig!

Idag var dagen för ett årsedan då vi satt alla hos dig och vakade. Men lite tråkigt och ledsamt tyckte jag att de var. Utav den andledningen åkte jag och pappa och gjorde något annat. Medans vi lät dig få ligga kvar och kämpa i din säng. Blommorna stod redan vid din sida, och alla grät.
Du kämpade för ditt liv och för din familj hela livet. Som du sa till mig: " Livet ska inte alltid vara lätt" Dagen gick och jag åkte hem till Rasmus, jag och pappa hade lämnat kvar dig.

Tiden kom denna kväll då du plötsligt slappnade av.  Detta lilla knyte jag såg ligga och skaka och var kall. Har gått sin väg mot den ljusa sidan. Jag tänker på det en i dag, varför satt jag inte kvar en liten stund till. För att få ett riktigt farväl. Men ni vet hur man är, tänker inte på att stanna.

Vi var inte alltid vänner, men du finns alltid i mitt hjärta de vet du om. Jag vet att du vakar mig om natten och du finns vid min sida. Precis som vi alla satt vid din sida. Jag hoppas att du har de bra nu, och att du inte har några krämpor utan att du är vis våran sida.

Kommer att tända ett ljus för dig i kväll.

Saknaden är stor av dig Farmor!

Kramar från din ANNA

4 kommentarer:

  1. va fint skrivet gumman <3

    SvaraRadera
  2. Vackra men sorgliga ord Anna. Det är fint att läsa när andra sätter ord på vad vi alla känner för somliga människor som gått vidare... Tänker på dej. Kram <3 /Sandy

    SvaraRadera
  3. Sänder massa varma kramar till Dej...
    Fina ord..

    Jenny

    SvaraRadera
  4. Tack för era fin ord

    Kramar

    Pittepot <3

    SvaraRadera