måndag 7 november 2011

Bakom kulisserna i sovrummet!Så, phuu nu var strax sovrummet färdigt bara smälla upp lite lister och sätta i fönstret som är hos glas gubben. Hade tänkt ett mörkare golv från början, med insåg eller jag jag vet från tidigare hus att allt damm syns oavsätt hur mycket du städar så är de alltid något strå som syns. Så vi valde i stället ett ljusare golv i Ek.
Panelen på väggen har också blivit målad. Ute i den stora delen har vi/ jag målt klart taket och en vägg som ska vara vit tills vidare, det är den väggen som ska rivas och ska byggas ut. Så där sätter vi ingen tapet nu. Som att de ska börja rivas och grejas här efter vintern. Så tills vidare kommer den att vara vit.


Så här blir väggen och golvet i sovrummet!Väggen där fönstret ska sitta!
Nu så ska jag hjälpa mamma med att passa Linus så ska hon gå ut och tapetsera, nu börjar de ta på det! ska bli så mysigt!

/ Anna

4 kommentarer:

 1. Tror det blir jättebra när det är klart.

  SvaraRadera
 2. ja, de hoppas jag med :)
  / Anna

  SvaraRadera
 3. "Den stora delen"...Hihi...fnissar bara lite...
  Men det blir nog bra när det blir klart. Ska Ni ha både kök och toa där inne i "boa" också?

  Nu förstår jag varför Du och Din Mams varken har synts eller hörts på länge....Ni har ju fullt upp med renovering av detta!
  Ha det gott nu!
  Kram, J

  SvaraRadera
 4. Hahha stora o stora hahah! köket kommer att bli snart, toan blir när dem bygger ut, hahha ja de är ganska fullt upp nu :)
  Kramar anna

  SvaraRadera