fredag 14 oktober 2011

Är det olagligt att ha egna åsikter för vissa ?

Jag är inte vilken brud som hellst, jag acepterar inte allt, jag har egna åsikter och jag står för vem jag är. Men jag är inte allas den perfekta tjejen som de alltid går rätt för, eller lyckas med allt. Även för mig går det åt helvete och sorgen och sanningen kommer ikapp än. Men jag förösker alltid att vara mig själv. Finns så många måsten som tjej, men jag kommer aldrig att orka hålla dem " reglerna" man ska sminka sig varje dag för att vara vacker, men man ska inte se för översminkad ut. Utan de ska se naturligt ut. Träna varje dag för att de är roligt och inte för att de behövs. Man ska vara smal och vältränad men ända ha kurvor och nästan de nya kravet för att vara en "snygg" tjej bör du sola, raka sig och fylla kroppen med silikon, men ändå vara en naturlig skönhet?
Man ska hitta den perfekta killen, han med pengar, klass och stil. Men inget säger att du behöver älska honom. Kärleken är inte allt idag. Men du får inte bli bortskämd. Man ska även spela svår flörtad, men inte för mycket så killen tappar intresset. Och aldra bäst är väl om du har ca 900 vänner på Facebook, men ändå yttra dig om att Facebook är kasst. Du ska ha starkt självförtroende, men inte vara stöddig.
Du bör ha mycket pengar och bra utbildning, men kanske inte intresseras för de du läser. Skaffa barn i ung ålder, framstår du som en världelös mamma som inte begriper sig på sitt barn. Du bör också vara svartsjuk. Lagoms svartsjuk är romantiskt. Besatt svartsjuka är obehag. Tjejer ska alldrig bita på naglarna, peta sig i näsan eller fisa. Tjejer Lever i en romantiska värld, en kaffe latte i handen, ny tvättade  fluffiga handdukar, ett mysigt tjejgäng som aldrig bråkar. Bakar muffins med rosa kristyr på. Tjejer ska bara lukta gott, le sött och prata om rosor, hundvalpar och akta sig för den som inte gör som alla andra

Jag har egna tankar egna idér, och gör precis som jag vill. Är så trött på att alla ska vara likadana. Jag är mig själv går min egna väg och gör precis som jag vill ! Äkta vänner som acepeterar att alla är olika, finns knappt, väldigt väldigt få!

Ju mer du går bakom ryggen på mig, ju fortare har jag vänt mig mot dig.
Desto mer du spottar på mig, ju fortare blommar jag.
Ställ in din tid på de bästa och se livet possetivt.
För några ryggbitare har jag inte tid att lägga mitt liv och energi på.
kan inte låta dem ta min energi.
Om någon försöker trycka ner dig och visar sitt hat mot dig, vänd dig och rest dig upp.
Använd deras hat, som din nya gnista. För vi växer oss upp med ljuset, som kommer från de mörka.
De är klart dem vill se oss sjunka, men låt dem aldrig få den glädjen.
Jag ser inte sådana personer på min radar, de finns inte i mitt liv. Spelar ingen roll hur många man hatar, se inte tillbaka. Se vilka du Älskar.
Och någon guldgrävare kommer jag aldrig att bli och kommer aldrig att finna. Mina goda vänner går först. De finns vid min sida natt som dag. Jag skiner över dem och låter de växa. Håll hårt i din goda vän, bättre med en. Än flera oäkta. Gå med dem som vill dig väl,, även om dina fickor är tomma. Glöm dom som vill sänka dig. Kom alltid ihåg de som fick dig att känna dig levande!


Det är vad JAG tycker!

Anna
 

2 kommentarer: