fredag 4 mars 2011

Ny dag med nya tag!

God morgon!

Ännu en dag som jag är hemma och är snurvlig.
klockan ringde 06.35 då Rasmus skulle gå upp, men som att han inte kommer sig upp själv. Blev det ett evigt puttande på honom innan han kom sig upp. Och när jag hade  puttat på honom.. så ja, då var ju självklart jag inte trött längre morr. Jag som ville sova ut!

Nu sitter jag här hemma ensam och knappar på denna förbenade dator. Eller ensam och ensam, Linus är hemma också, men inte mycket till sällskap som att han sover. Är lika glad för att han sover haha!
Hade tänkt mig att ta mig en promenade när han vaknar till. Fast att jag är förkyld och inte så kry, tror jag att de är bra att gå ut en liten sväng ändå. Tror inte de är bra att bara sitta inne hela dagen bara för att man är sjuk.

haha, ja igår när jag och Rasmus skulle gå och lägga oss, kom vi på tal om vad vi ska ha på oss på Linus dop som är i morgon. Jag tycker att han ska ha på sig en skjorta, problemt är ju bara det att han äger ingen skjorta som han kommer i ! *asgarv* han har än från när han gick i 4:ran och en fråm 9:an, inga av dem här kommer han ju troligt vis inte inte i.! I dag blir det skjort jakt!

Nu har TurboLusen vaknat och promenad står på Listan!

Ha det gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar