söndag 13 mars 2011

Då var helgen snart över

Som sagt helgen har bara sprungit iväg, känns som att de alltid blir så ?
Igår var jag en sväng i stan och tittade runt, å vet ni. Jag som ÄLSKAR allt med inredning och sådant kraffs. Jag hittade en affär som ska lägga ner eller byta lokal. Man fick ta en påse o fylla den full med vad man ville för endast 50:- helt kalas! Fick köpt mig lite nya krykor m.m!

På kvällskanten åkte jag hem till huset, där middan väntade. Christian och Therese var hemma okcså, riktigt kul.

Och det bästa utav allt när jag sprang runt hus hörnet, så i rabbaten så såg jag hur snödropparna börjar leta sig fram. ÅÅ nu är snart vården här på riktigt. Det har tagit bra på snön också. I like!

Lite modevisning för grabbarna i garaget blev de också. Hahha tänkas vad kul man kan ha med lite kläder haha!

I dag, Söndag skulle jag och en annan tjej varit iväg på enn pyssel kurs, hos en levrantör. Men Blev inte så, hon som skulle varit med blev sjuk, och jag ville inte åka dit själv. Blev alltså en dag hemma med familjen. Tror att Rasmus skulle titta hem sedan.

Nu ska jag ta lite bilder på snödropparna!

Kramar
Pittepot

5 kommentarer:

 1. Åhhh....snödroppar!!! Det finns HOPP!!!!

  Kramis på dej!
  J

  SvaraRadera
 2. Stackars mitt Gull! Jag tror att jag har pratat för mycket om mina problem, för Du skrev krykor (kryckor) istället för krukor, säkert mitt fel som vanligt! Men Du skall ha krukor och jag kryckor, så blir det rätt! HAhaha. Kram Mormor.

  SvaraRadera
 3. haha, ja o hon skrev att vården snart e här istället för våren ;) Jo, tror visst det blivit för mycket sjuksnack för stackars Anna ;)
  kram

  SvaraRadera
 4. HAHHAH!

  ojdå! Lite fel häs o var. kan göra ett gott skratt!

  Kramar

  Pittepot

  SvaraRadera
 5. Kan ju inte stava till något i dag!

  Här* skulle de ju stå

  SvaraRadera