torsdag 10 oktober 2013

Vår vagn!

Det är att välja barnvagn är ju inte det lättaste och har verkligen varit svårt och som en hel djungel för mig och Christian. Men jag har alltid varit av den barnvagns tokiga typen redan långt innan vi fick reda på att vi skulle ha barn, har läst runt på forum, pratat med vänner och kollat runt lite vilken vagn som skulle passa oss bäst. Det finns ju helt galet många barnvagnar, smarta, snygga, många väldigt fula och massa praktiska saker på dem olika. 

Vi ville ha en mix utav en praktisk, smidig snygg och säker vagn. Så här ovan är vagnen vi har valt, en Bugaboo cameleon, i Denim färg, valde på denna färg eller vit och svart. Men denna vann i slutet! Chassin är i silver som ni ser också något jag tyckte passade bra ihop med jeans blåa tyget. Bilden ljuger lite med färgen, för den är lite mer mörkblå en vad som ses. 


Liggdelen känns rymlig, mysig och lagom stor, sittdelen med tre olika lägen, och allt går att få vändbart så att barnet ser framåt, ganska stort måste för min del. Dem små hjulen går att låsa så dom inte kan rotera och blir lättare i snö, funkar det inte går det att byta till snö jul. De små hjulen går även att fälla in så man endast drar vagnen på bakhjulen i tex sand- SMART! Går även att vända så de stora hjulen är fram och de små  bak i tex i skogen- SMART!


Vi köpte den nere i Göteborg, gått och känt på många vagnar innan vi bestämde oss, men en Bugaboo cameleon fick det bli, lätt att ha i bilen och tar inte allt för stor plats.


Väldigt nöjda med valet och vårt köp!


Love 

Anna


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar