måndag 1 juli 2013

1 År


Vilken härlig helg! Vi var båda lediga Hela helgen, I fredags tänkte vi tjuvstarta vårt firande med att vi har varit förlovade 1 år den 30/6. Christian slutade tidigare på jobbet på Fredagen, och vi riktade bilen mot E6 och körde bilen till Göteborg, gick och strosade i den underbara staden ( Köpte faktiskt inget) Vi besökte sedan vår förlovningsrestaurang- Källarkrogen, Underbar mat och super mysigt!

Planen var att vi skulle åka hem, men vi gick till vårt favorithotell och kollade fall dem hade något ledigt rum och det hade dem så vi stannade över en natt och det var verkligen behövligt det kändes så underbart!

Lördagen var också lite små speciell, först var vi på Cross VM och det verkligen ösregnade!!! Svinkallt och jäkligt! Men kvällen rattade vi bilen mot Falkenberg och vi gick på en jätte rolig Revy- Livat i Parken, som Christian hade fått utav min mormor och morfar i Födelsedagspresent.

Söndagen den stora dagen-D, vi låg hemma och myste länge på morgonen och ville inte gå upp, var sedan hela dagen ute hos min mamma och besökte även min mormor en stor del utav dagen.

Helge n var på topp! Hoppas eran också var super mysig


Love

Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar