söndag 16 juni 2013

Mallorca resa

Har nu landat hemma i Lägenheten efter en vecka på Mallorca, haft en underbar resa tillsammans med min pappas familj och självklart Christian. Vi bodde i Palma Nova, ganska nära huvudstaden Palma, som vi även besökte. Mallorca får nog bli ett litet favorit ställe, god mat, bra personal och fint hotell - Viva Palma Nova. Temperaturen har också varit toppen bra, runt 30 grader i skuggan, flera tummar upp för det!

Vi besökte, huvudstaden Palma, verkligen en sevärd stad om man är på Mallorca, mysig med många små gränder och små fina restauranger och fik. Staden Palma hade även en gigantisk katedral, som man verkligen bör gå in i och titta.

Vi tog oss även en tur ut på landet och kollade och njöt utav att se alla färska fruktträd, även på den turen besökte vi en affär där dom gjorde MASSOR utav pärlor till smycken. Vidare på färden hamnade vi på ett keramik ställe, där det tillverkades allt möjligt dom hade bland annat likör-provning där, inget kul enligt mig. Så vi stannade bara och tog en glass. Till slut hamnade id ändstationen som vi siktat mot, Drakgrottorna, grottor som var stora och långa, fina och annorlunda formade, tänk.... droppar. I denna stora grotta fanns även en undervattens sjö, som dom sedan visade upp ett vackert spel och musik, stämningsfullt och fint! Missa inte detta!

Vi bodde även granne med staden Magaluf.... Vi var inte störda utav något festande på något vis, var och gick och tittade i affärer där, åt även på ett ställe på kvällen, men NEJ... det var inget för mig. Skall man festa så ska man tydligen åka dit, men Jag hade inte valt att festa där, så mycket SKIT!

Slutligen nog hade vi en jätte bra resa, med lite trassel på vissa ställen med flyg och väskor men allt slutade bra, och alla hade en trevlig resa. Men nu är det gott att vara hemma!Love 
Anna   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar