fredag 26 oktober 2012

Förverkliga en dröm!

Godmorgon!
Idag hade jag tänkt att förverkliga en dröm! Idag smäller det, jag har alltid varit en träningsnarkoman, älskar att träna! Red ju alltid tre hästar om dagen förr, många som inte rider säger- men.. att rida kan ju inte  vara jobbigt. Men svaret är jo fy fan det är skit jobbigt om du gör på rätt sätt, att åka häst däremot det är lätt, typ som att åka gunghäst det klarar vem som, men att rida på riktigt det är jobbigt. jag sprang nästan varje morgon innan skolan, gymmet eller spinning efter skolan + hopp träningar med hästarna. Att jag höll igång min kropp kan ingen klaga på.

Men....

Det är nu ca 3  år sedan jag slutade rida, på grund utav mina dåliga knän. Det var ett tufft beslut att sluta. jag som har ridit hela mitt liv.
Nu de senaste året har det ju inte varit lättare, för ca ett år sedan Genomgick jag en stor lungoperation som höll på att ta en dålig utväg, men jag kämpade mig igenom det och jag skulle bli frisk! 3 månader senare opererade jag bort mina mandal. och Nu i Augusti opererade jag mitt knä. Så för min del har det inte kunna bli någon träning allas med nått. Och detta är något som gjort mig mycket besviken på mig själv samt ledsen. Men NU jäklar har jag tänkt att nu går det nog, nu ska jag börja sakta men säkert att träna igen! Så IDAG ska jag gå och köpa mig ett träningskort!!

Jag ger mig inte! Jag vill!


Love
Anna

2 kommentarer:

  1. Bra tänkt gumman!! Synd att vi inte tränar ihop bara :/ Kramis ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är lite synd. Men men.. vi kan ju ha våra små tävlingar!

      Radera