måndag 11 juli 2011

Sommar, värme och båtar!

Sommaren förknippar jag med värme, havet och båtar. I vår familj har alltid en husvagn funnits till hands under semesterns tid. Husvagns livet är nog något man får vara uppväxt med för att tycka om, antingen hatar man de eller älskart! Jag har inget alls i mot de, men nja lite segt kan de väl vara mellan varven. Jag är nog mer en havs människa, älskar havet! Att sitta på land och bara titta ut över havet, så hur vågorna skvallpar upp och klipporna blir blöta. Det älskar jag verkligen. Att bada tycker jag också är roligt, men att stoppa huvudet under vattnet är något som jag inte gör. Hatar verkligen att få vatten i ansiktet, som alla som känner mig nära har väldigt roligt över. Men har aldrig tyckt om de och kommer aldrig tycka om att vara under vattnet heller. Har verkligen vatten skräck när de kommer över huvudet. Tycker vattnet är fint, men inte över mitt huvud.

Det där med båtar har jag och min familj väldigt olika åsikter om, att åka båt i veckor till olika ställen och även då bo på båten är inga problem. Älskar att bara ligga och sola, med några goda jordgubbar och en bra tidning kommer jag långt på! Då deras intressen är att titta på gamla bilar och tråkiga urjävliga motorer, något som inte jag har så starkt intresse för, Bilar m.m kan vara roligt ibland till rimliga gränser, men där skär våra intressen sig åt vart håll.
Min stora dröm har alltid vart att få ha en sådan där riktigt stor lyx båt ni vet, med soldäck m.m. Då dock min familj inte tycker att de alls är lika roligt med "vatten & båt" intresset som jag. Men jag Hatar och fiska, kanske en halvtimma kan vara roligt. Får man ingen fisk på den tiden så har jag tröttnat totalt! Blir lätt rastlös på att sitta där och bara vänta på att en fisk jävel ska nappa, nä! De är då inget för mig!

Kramar Pittepot

3 kommentarer:

 1. Ja du Anna...DEN båten skulle väl ingen tacka nej till????
  Men sitta och fiska i godan ro med en stekt äggmacka och en kopp kaffe....Johohoooodå...skit samma om det nappar! Haha!

  Kram på dej....<3
  Jenny

  SvaraRadera
 2. HHmmm, Otroligt konstigt Anna, men jag tycker precis som Du!! Var det oväntat??? Kram mormor.

  SvaraRadera
 3. Jenny: haha nej, de som tackar nej till den är ju dum! Å Det där med fiske är då rakt inte min grej haha!

  Mormor: Nä, de var inte specielt oväntat! Kramar på Er!

  SvaraRadera